A101
Samsung UE40D5000PWXTK 40" (102 Ekran) Full HD Led Tv
1399 TL
A101 Aktüel Ürünler
12 Nisan 2012


Stil sahibi olduğu kadar pratik de olan üstün bir TV arayanların daha fazla aramasına gerek kalmadı. LED TV Serisi 5, mümkün olan en iyi Full HD görüntü kalitesi için Clear Motion Rate 100’e, eşsiz HyperRealEngine ve Wide Color Enhancer Plus’a sahiptir. Ve diğer daha yüksek modeller gibi, Full HD Serisi 5, eksiksiz bir eğlence deneyimi için Anynet teknolojisi, ConnectShare™ Movie ve HDMI girişleri ve SRS Theater Sound gibi standart, son teknoloji özelliklerle gelir.
Zengin görüntü ayrıntılarını, renk üretimini ve kontrolünü yaşayın

Zengin görüntü ayrıntılarını, renk üretimini ve kontrolünü yaşayın

Samsung’un süper gelişmiş görüntüleme teknolojisi ile eşi benzeri olmayan görüntü kalitesinin keyfini çıkarın. HyperReal Engine ve LED arka aydınlatması görüntüleri zenginleştirir ve kristal netliğinde HD görüntüler için performansı optimize eder. Ayrıca Wide Colour Enhancer Plus teknolojisi, renkleri gerçek yaşama daha yakın kılmak, aksi takdirde görünmez olan tonları açığa çıkarmak için kompleks algoritmalar ortaya koyar.
Eğlencenin eksiksiz ev üssü

Eğlencenin eksiksiz ev üssü

Üstün bağlantı özelliği ile tüm dijital içeriğinizin ve etkileşimlerinizin tadını tek yerden çıkarabilirsiniz. AllShare TV’nizi tüm uyumlu dijital cihazlara kablosuz olarak bağlamanızı, orada depolanmış müziğin, filmlerin ve fotoğrafların kilidini kaldırmanızı sağlar. AllShare PC yazılımını indirmek mümkündür ve PC içeriğinizin TV'nizde aranabilmesini, akışının gerçekleştirilmesini ve yürütülmesini sağlar. HD Multimedya Arayüzü girişleri, size daha çok izleyecek ve paylaşacak şey sunarak dört cihaza doğrudan bağlanmanızı sağlar. Cinema Black, sinema salonundaki filmler gibi bir seyir deneyimi için, sinemaskop etkili aydınlatmayı otomatik olarak ayarlar. Ayrıca Anynet aşırı rahatlık için tüm ayrı uzaktan kumandalarınızın işlevlerine tek, şık bir kumanda ile odaklanır.
Wide Color Enhancer Plus

Wide Color Enhancer Plus

Dünyanın gerçek renklerini görün. Samsung Wide Color Enhancer Plus, az gelişmiş TV'lerin üretemediği hassas tonlar ve ayrıntılar gösterilirken bile, görüntü kalitesini çarpıcı şekilde iyileştirmek için gelişmiş bir algoritma kullanır.
Dijital Gürültü Filtresi

Dijital Gürültü Filtresi

Samsung Dijital Gürültü Filtresi ile kristal netliğindeki analog programları, dijital yayınlanıyorlarmışçasına izleyin. Filtre, ekranınızda görünen dijital “gürültünün” bir kısmını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Clear Motion Rate

Clear Motion Rate

Harekette netliğin gerçek anlamını Samsung Clear Motion Rate ile yaşayın. Görüntü kalitesinin bir parçasını açıklayan “yenileme hızının” aksine, Clear Motion Rate üç faktörü kullanarak bir görüntünün hareketini belirler: yonga kümesi, TV paneli ve arka aydınlatma. Hareket ölçümü ve kontrolündeki yeni standart ile farkı net şekilde göreceksiniz.
Anynet

Anynet

Kontrolünüze odaklanın. Anynet teknolojisi, son teknolojiyi kullanan ev eğlence deneyimi için tüm HDMICEC uyumlu dijital cihazlarınızı, üreticileri kim olursa olsun, tek bir uzaktan kumanda ile yönetmenizi sağlar.



Bağlayın ve Filmleri Paylaşın

Bağlayın ve Filmleri Paylaşın

Dijital cihazlarınıza dokunun. ConnectShare™ Movie TV’nizi bir ev sinemasına çevirir, depolanmış film, fotoğraf ve müzik gösterimi için sadece USB bellek sürücünüzü veya sabit disk sürücünüzü takın.
HDMI

HDMI

Ortamınızı katlayın. Dört High Definition Multimedia Interface™ (HDMI®) çeşitli cihazlardan doğrudan TV’nize HD hızlı dijital veri kullanmanıza izin verir, böylece ekranınızda daha fazla içeriğin keyfini çıkarırsınız.

Yorum Alanı