A101
8 Mayıs 2014
Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi

Anneler gününe özel olarak A101 8 mayıs günü özel indirimli ürünlerle karşınızda. Ev hanımları için çok fonksiyonlu Singer Promise 1408 Dikiş Makinesi sadece ve sadece 199,00 TL! Bu fiyata sahip olacağınız Singer marka dikiş makinesinin özelliklerinden biraz bahsedelim.
http://www.aktuelurunler.com/p/sponsor-baglantlar-adsbygoogle-window_5125.html

A101 8 mayıs gününde çok uygun fiyata sahip olacağınız dikiş makinesi birçok fonksiyonu içerisinde barındırıyor. Elektronik hız kontrolü sayesinde dilediğiniz hızda farklı dikişleri yapabilmeniz mümkün. Ayrıca çift iğnesi sayesinde çiftli dikiş yapabilmeniz de çok kolay. Bununla birlikte A101 8 mayıs gününe özel bu kampanyalı dikiş makinesi ile düğme, fermuar dikebilmeniz de çok kolay. Bu çok özel dikiş makinesini hiçbir hanımın kaçırmaması gerek.

Ucuz ve kaliteli ürünlerin adresi, toptan fiyatına perakende satış denince akla gelen mağazalardan olan A101 8 Mayıs günü yine tüm anneleri sevindirecek. Kendi dikişini kendisi yapan, eski dikiş makinesinden memnun olmayan ve yeni dikiş makinesi almak isteyen herkes için uygun fiyatlı bu dikiş makinesi fırsatınız kaçırmayın.

Yorum Alanı