Şok 23 eylül 2020 kataloğu belli oldu. Şok market katalogları malesef rakipleri olan Bim ve A101 katalogları gibi erken yayınlamıyor. Biz de elimizden geldiğince erken vaziyette size sunmaya çalışıyoruz.

Şok 23 eylül 2020 çarşamba aktüel ürünleri hazırlanırken değişik ihtiyaçlara cevap vermesi düşünülerek çeşitlilik sağlanmış. Ürünlere göz atarsak ilk olarak karşımıza Alpina İnox Aspiratör çıkıyor. Aspiratörünü yenilemek isteyen veya yeni aspiratör almak isteyenlere fırsat olabilecek ürün 109 TL fiyatla satışa sunuluyor. ABS büyük boy, küçük boy, orta boy valizler de valiz arayanlara hitap ediyor. Sert plastikten imal edilen ABS valizler içine konulan eşyaların ezilmesini engelliyor ve sağlıklı bir şekilde saklanmasına olanak sağlıyor. ABS büyük boy valiz 109 TL, orta boy ABS valiz 99 TL, küçük boy ABS valiz 89 TL olarak fiyatlandırılmış. Ayakkabılık ihtiyacı olanlara bire bir gelecek ürün ise 139 TL fiyatla geliyor. Ebatları 70x33x86 cm olan ayakkabılık istenirse 6 taksitle alınabilecek. 

Şok 23 eylül kataloğu hazırlanırken evinde tadilat ve badana yapacaklar da unutulmamış. Bu işleri yapacakların ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerden olan plastik saplı rulo fırça 6,99 TL ye satılırken açılır-kapanır 3+1 basamaklı merdiven 64,90 TL ye satılacak. Silikon tabancası ise 5,99 TL fiyatla müşteri bekleyecek.

Diğer Şok 23 eylül 2020 çarşamba gününün kataloğundaki diğer ürünleri konumuza eklediğimiz broşürlerden inceleyiniz. Şok 30 eylül 2020 kataloğu belli olduğunda tekrar görüşmek üzere...





Yorum Alanı