Bim 19 Şubat 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye’nin her yanına hizmet veren Bim, kaliteli ürünleri alıcılarıyla buluşturur. Düzenli olarak kataloglarını yenileyen firma, her zaman en yeni ve teknolojik ürünleri sunar. Kampanyalı ürünler ile kullanıcılara güzel fırsatlar, her zaman verilir. Bu kapsamda olan 19 Şubat 2021 Bim Kataloğu da şimdiden tüketiciler tarafından araştırılır. Peki, Bim bu tarihte hangi ürünleri raflara koyacak?

Teknolojik ve Renkli Oyun Ürünleri

Bim, oyuncular için 19 Şubat 2021 tarihinde kampanyalı ve kaliteli ürünler önerir. Uygun fiyatlı seçeneklere sahip olan bu ürünler, raflara gelmesi için hazırlanmaktadır.

Böylece sevdiğiniz oyun ile ilgili ürünlere sahip olmak mümkün olur. Daha eğlenceli vakitleri, uygun fiyatlara geçirebilmeniz için sizlere şu gibi ürünler sunulur;

1.       PUBG Oyun Seti – 119 Türk Lirası

2.       PUBG Komando Tüfeği – 39,90 Türk Lirası

3.       PUBG Dart Atan Strike – 44,90 Türk Lirası

4.       PUBG Oyun Kaskı – 39,90 Türk Lirası

5.       PUBG Dart Atan Revolver – 69,90 Türk Lirası

PUBG hayranları için özel olarak raflara sunulan bu ürünler, evde kendiniz ya da arkadaşlarınız ile daha iyi vakit geçirmenizde size yardımcı olur. Bunlar haricinde renkli çok sayıda ürün de göze çarpar. PUBG temalı ürünlerin dışında oyunlardan bazıları şöyledir;

1.       Pilsan Çok Parçalı Oyuncaklar

2.       Tren Setleri

3.       İnşaat Setleri

4.       Lisanslı Toplar

5.       Oyuncak Pusetler

6.       Mini Oyun Hamuru Setleri

Bu ürünler ile Bim 19 Şubat kataloğu, her yaştan çoçuğun ilgisini çekecek ürünler sunar. Kampanyalı fırsatları kaçırmamak için bu tarih geldiğinde hızlı davranmanız da tavsiye edilir. Zira bu oyuncaklar, pek çok genç arasında popülerdir.

Kaliteli Elektronik Ürünler

Üç sayfadan meydana gelen Bim 19 Şubat kataloğu, birçok kaliteli elektroniği de tüketicilere sunuyor. Televizyondan, buharlı ütülere kadar farklı seçenekler mevcut olup, bunlardan bazıları şöyledir;

1.       Dijitsu 55” UHD Smart TV – 3,399 Türk Lirası

2.       Philips Powerlife Buharlı Ütü – 269 Türk Lirası

3.       Kumtel Çift Taraflı Büyük Isıtıcı – 129,99 Türk Lirası

4.       Singer El Dikiş Makinesi – 59,99 Türk Lirası

Bu elektronik ürünler ile televizyon izleme keyfini daha yoğun yaşamak mümkündür. Philips Powerlife Buharlı Ütü ile daha pürüzsüz ve şık görünümlü elbiseler elde edebilir, Kumtel Çift Taraflı Büyük Isıtıcı ile ortamları daha sıcak yapabilisiniz.

Singer El Dikiş Makinesi ile nerede olursanız olun, bir dikiş ihtiyacınızı çözebilirsiniz. Bununla ilgili olarak Makara Seti 10’lu ise 6,95 fiyata sunulur.

 

Bim Çeyizlik Ürünler

19 Şubat 2021 Bim kataloğu, evlenmeyi düşünenler ve bunun için çeyiz toplayanlara da büyük fırsatlar sunar. Peşin fiyatına 6 taksit ile sunulan 4’ü 1 arada çeyiz paketi, yalnızca 899 Türk Lirası ile raflar için hazırlanır. İçerisinde bulunan ürünler ise şöyledir;

1.       Blender Seti

2.       Çay Makinesi

3.       Türk Kahvesi Makinesi

4.       Tost Makinesi

Bu ürünler sayesinde evinizde çayı daha uzun süre sıcak tutabilir ve kısa sürede hazır hale getirebilirsiniz. Türk Kahvesi Makinesi ile Türk Kahvesini daha pratik şekilde yapabilirsiniz.

Uygun Fiyata Dolaplar ve Beyaz Eşyalar

Bim, raflara sunacağı ürünlerde dolaplar ve beyaz eşyalar da bulundurur. Bunlardan bazıları şöyledir.

1.       Cam Davlumbaz – 299 Türk Lirası

2.       Keysmart NoFrost Buzdolabı 2,499 Türk Lirası, 1+

3.       Keysmart Buzdolabı – 1,799 Türk Lirası A+

4.       8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolap – 199 Türk Lirası

5.       Dekoratif Raf ve Sehpa Seti – 179 Türk Lirası

Bim 19 Şubat 2021 kataloğu, daha sayısız ürünle sizlere sunulur.




Yorum Alanı