A101
1 Mayıs 2014
Boya Püskürtme Makinesi
49,95 TL

Boya yaparken en çok ihtiyaç duyulan şeylerin başında boya tabancası gelmektedir. Boya tabancaları ise piyasada çok değişik fiyatlarda olabiliyor. Özellikle pahalı fiyatlardan ötürü boya tabancaları yerine geleneksel yöntemler kullanılıyor. Ancak ucuz boya tabancası bulmak hiç de zor değil. Sizin için çok uygun fiyatlı boya tabancasından bahsedelim. 

 A101'de 1 Mayıs Perşembe günü boya tabancaları çok ucuz. Sadece 49,95 TL'ye bulabileceğiniz bu ekonomik boya tabancaları üstelik 2 yıl garantilidir. En büyük özelliklerini saymak gerekirse bu tabancalar ile birlikte her türden su bazlı boyaları kullanabilirsiniz. Böylelikle farklı zeminler ve amaçlar için boya yapabilmeniz mümkün hale gelecektir. Ayrıca dikey, yatay ve dairesel sprey yapabilme özellikleri de en çok işinize yarayacak olan ayarlardan birisidir. Boya tabancalarında en çok önemli olan bir diğer özellik olan boya haznesi de gayet yeterli olacaktır sizler için. Tam 800 ml hacimli boya haznesi sayesinde sürekli boya doldurmak zorunda kalmadan tek seferde işinizi görecektir. Hortum uzunluğu 1,5 metreye kadar olan bu boya tabancaları üstelik 650 W güç tüketerek 105 W füskürtme sağlıyor. 


Siz de A101'deki bu kampanyalı ucuz fiyatta boya püskürtme tabancasına sahip olma fırsatını kaçırmayın. Yaz aylarıyla birlikte özellikle boyama işlerinin çok olacağını önceden bilerek tedbirinizi almanızda yarar var. Bu fırsatı gerek boya işleriyle uğraşanlar gerekse de evinde kendi boyasını kendisi yapmak isteyenler mutlaka değerlendirmeliler.

Yorum Alanı