A101
Royal Cam Kapaklı Güveç Seti
A101 1 Mayıs Aktüel

Mutfak araç ve gereçleri için inanılmaz bir fırsatla daha karşınızdayız. Ev hanımlarını ilgilendiren bu fırsat 1 mayıs perşembe günü tüm A101 marketlerinde sizleri bekliyor olacak.

Royal marka Cam Kapaklı Güveç seti yalnızca 29,95 TL! Evet bu müthiş fırsat ile 14, 16 ve 18 cm'lik üç ayrı güveç tenceresine sahip olabileceksiniz. Ucuz cam kapaklı güveç seti arayanlar için hem kaliteli hem de uygun olan bu setin birçok özelliği var. İndüksüyon tabana sahip bu ürünler sayesinde yemekleriniz hem sağlıklı, hem lezettli olacak hem de yemek sonrası temizliği çok rahat olacak. Ayrıca ısıya dayanıklı kulpları sayesidne yemek sırasında ve sonrasında rahatça kulplarından tutup taşıma işlemini yapabileceksiniz.

İndirimli cam kapaklı güveç setinizi Royal marka güvencesi ile siz de alarak yemeklerinizi rahatça hazırlayabilecek ve ailenizle keyifle yiyebileceksiniz. Farklı renklerde kulpları da ayrıca ısıdan dolayı boyalarının rengi değişmeyecek şekilde tasarlanmış ve şık bir gövdeye sahiptir. Böylelikle mutfağınız canlılığını kaybetmeyecek ve uyumlu bir şekilde mutfağınızı süsleyecek. Siz de bu müthiş indirimi kaçırmayın.

 A101 1 mayıs ürünlerinde olduğu gibi A101 8 mayıs aktüel ürünlerini de en kısa sürede sitemizde bulabilirsiniz.

Yorum Alanı