A101 1 Mayıs Dondurma Ürünleri Kampanyaları

Yaz aylarına yaklaşmakla birlikte dondurmalar yavaş yavaş tüketicileriyle buluşmaya başlıyor. Dondurma sezonunu A101 ile açanlar ise çok büyük avantajlara ve indirimlere sahip olacaklar. 1 – 7 Mayıs arası 1 hafta boyunca tüm A101 mağazalarında geçerli olacak olan indirimler sayesinde siz de yazın keyfini serinleyerek yaşayın.

A101 1 mayıs aktüel ürünler ile 6'lı mini magnumlar %18 indirimle karşınıza çıkacak, bu indirimi kaçırmadan alabildiğiniz kadar alabilirsiniz. A101'lerde bulabileceğiniz mini magnumların paket fiyatı 10,95 yerine sadece 8,95 lira olacaktır. Evde ailenizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla, komşu ve akrabalarınızla bu keyfi paylaşabilirsiniz. 6'lı paketler sayesinde hem de mini olmasından dolayı dolabınızda çok fazla yer kaplamadan magnum keyfini saklayabilirsiniz. İster klasik, ister bademli, ister çikolatalı, ister franbuazlı, böğürtlenli, isterseniz karışık alabilirsiniz. Bu indirimle bu tatlar kaçmaz.

Ayrıca içerisinde parçacıklar olan kapta Carte D'or serisinde de %20 indirim A101'lerde sizleri bekliyor. 4,95 lira olan fiyat yerine yalnızca 3,95'e sahip olabileceğiniz bu enfes lezzetlerden de yine damak tadınıza uygun olanlardan seçebilirsiniz. İçerisinde browni parçacıklı, waffle parçacıklı, meyveli, çikolatalı olan dondurma çeşitlerinden dilediğinizi alabilir, dilerseniz hepsinden bir veya birkaç tane alabilirsiniz.

Bunların yanında A101 1 mayıs 2014 fırsat ürünlerinde Algida kapta 800 ml dondurmalar da %28 indirimle yine A101 mağazalarında karşımıza çıkacak. Bu dondurmalara da 3,45 yerine 2,45 liradan sahip olabileceksiniz. Bu kadar ucuza dondurma başka hiçbir yerde yok! Dondurma yemek hiç bu kadar ekonomik ve keyifli olmamıştı.

Yorum Alanı