A101
Vivaldi Düdüklü Tencere
A101 1 Mayıs 2014 Aktüel Ürünler

Mutfak eşyaları içerisinde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerin başında gelen tencere ve tavalar özellikle ev hanımları için ayrı bir önem arz eder. Kaliteli bir tencere veya tavada yapılmayan bir yemekler hem damak tadımıza ters düşerek yemeğin kalitesini düşürür hem de yemek sonrası yıkama temizleme işlerinde bize zorluk çıkartır. Kısa sürede ömrü dolduktan sonra çöpe giden tencere tavalar hem paramızı hem emeğimizi boşa çıkartır.

Kaliteli ve ucuz düdüklü tencere bulabilmek de zordur. Ancak 1 mayıs perşembe günü tüm A101 mağazalarında Vivaldi marka Düdüklü Tencereler yalnızca 39,90 TL! Kırmızı saplı 7 litrelik vivaldi düdüklü tencereler ev hanımlarının işlerini kolaylaştıracak çokça özelliğe sahip. 304 kalite çelikten imal edilmiş bu düdüklü tencereler özel el yakmayan bakalit kulplara sahip. Ayrıca parlak gövdesiyle mutfağınıza gayet şık bir görüntü vererek uyum sağlayacak.

Kalitesi ile el yakmayan fiyatıyla cep yakmayan bu müthiş ekonomik düdüklü tencere fırsatını siz de kaçırmayın. Hem dayanıklı, hem güvenli, hem ucuz hem de şık olan bu düdüklü tencere kampanyasından siz de faydalanmak için A101 1 mayıs aktüel ürünlerini kaçırmayın ve www.aktuelurunler.com sitemizi takip etmeyi unutmayın.

Yorum Alanı