A101 8 Mayis Nexon 40" Full HD Smart Led Tv

A101 8 Mayıs günü yine çok konuşulacak indirimli ürünler ile karşımıza çıkıyor. Anneler günü için çok özel kampanyalar ile Türkiye'nin dört bir yanında her tür üründe inanılmaz indirimli fiyatlar hepimizi mutlu edecek. Özellikle de 11 Mayıs anneler gününde anneleri...

A101 8 Mayıs indirimleri içerisinde Vestel marka Televizyon da bulunuyor. Aslında özelliklerini saydığımızda bu ürüne televizyon demek biraz haksızlık olacak. Akıllı bir cihaz olan Smart Led TV 40 inç geniş ekranı ve Full HD Smart Uydu alıcılı. Üstelik yanında duvara asma aparatı da hediye. A101 8 mayıs günü bu özel indirimdeki ürünü yalnızca 829,00 liradan sunuyor!

Full HD bu televizyon 1920 x 1080 çözünürlükte. 2 HDMI ve 2 USB girişi bulunan bu cihaz ayrıca scart girişine sahip. Bununla birlikte a101 8 mayıs gününe özel indirimde olan bu televizyon internet tarayıcısına da sahip. Kendi içerisinde dahili uydu alıcısı da bulunuyor. VGA üzerinden PC IN girişi ile bilgisayarınızı da bağlayabilirsiniz. USB ile de bağladığınız tüm bellekler üzerindeki fotoğraf müzik ve videolarınızı da oynatabilirsiniz. Daha ne olsun! Siz de A101 8 Mayıs günü indirimlerini kaçırmayın.

Yorum Alanı