A101 Alf Mop Buharlı Temizleyici - A101 Market 8 Mayıs 2014 Aktüel

Anneler günü yaklaşırken anneler gününe özel kampanyalı ürünler de boy göstermeye başlıyor. A101 8 Mayıs günü yani 3 gün öncesinden anneler gününe özel çok özel fiyatlarla çok kaliteli ürünleri karşımıza çıkartacak. A101 8 mayıs için özel ürünlerden biri de ALF marka Buharlı Temizleyici Mop. Buharlı temizleyici sayesinde birçok farklı zemini çok rahatlıkla süpürüp temizleyebileceğiniz bu çok özellikli ürün ALF kalitesiyle üstelik çok ulaşılabilir bir fiyatta olacak 8 Mayıs günü tüm A101 mağazalarında.

Yarım litre su kapasiteli ve 2 yıl garantili bu müthiş buharlı temizleyici ürün A101 8 mayıs için özel olarak sadece 99 TL! Siz de bu fırsatı 8 mayıs günü tüm A101'lerde bulabilirsiniz. Kaçırmadan alın, annenize çok güzel bir süpriz yapın. Anneler için en zor ve yorucu işlerden birisi olan temizlik de bu sayede annelerimiz için zahmet olmaktan çıkacak ve artık yorucu olmayacak.

Siz de A101 8 Mayıs indirimini kaçırmayın ve annenizi bu yıl da mutlu edin. Buharlı Mop Temizleyici dışında da pek çok fırsat A101 8 Mayıs fırsatlarında sizleri bekliyor.

Yorum Alanı