A101
Vestel Çorbacı
79,00 TL
A101 8 Mayıs 2014 Aktüel Ürünler

Anneler gününe özel a101 8 mayıs günü anneler için çok özel kampanyalarla karşımızda. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla bir çok ürünü A101 8 Mayıs indiriminde bulabilirsiniz. Böylelikle annenize 11 mayıs anneler gününde çok özel ve kullanışlı eşyalar hediye edebilirsiniz.

Evde sağlıklı ve temiz yemekler yapmak çok önemlidir. Sağlıklı beslenmek vücudumuz için çok değerlidir. Özellikle sıcak çorbalar ev yemeklerinin vazgeçilmezidir. Bunun için de çorba yapabilen çok pratik ürünler bulunmaktadır. Çorba yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. A101 8 Mayıs günü özel indirimli Vestel marka Çorbacı ile karşımızda.

Buz kırma, kaynatma, ısıtma, karıştırma gibi çokça özellikleri olan bu Çorba makinesi sayesinde annelerimiz artık daha az yorulacak ve anneler gününde bu çok özel bir hediye ile mutlu olacaklar. Vestel güvencesi ile sunulan bu ürün 1.4 litre kapasiteye sahip.

Siz de A101 8 Mayıs fırsatlarını kaçırmayın ve sınırlı sayıdaki ürünlerden olan bu Vestel Çorbacı'yı kaçırmayın. A101 8 Mayıs indirimini ve daha pek çok kampanyalı ürünü sitemiz üzerinden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Yorum Alanı