Magnum 2014 Lamborghini Kampanyası - 25. Yıla Özel

Magnum 25. yılına özel müthiş bir kampanya düzenliyor ve harika bir hediyeye sahip olma şansını değerli müşterilerine sunuyor.
Yapılacak çekilişle 1 kişi Lamborghini Gallardo LP 560-4 Coupé 2013 Model Otomobil ikramiyesi kazanacaktır. Kampanyaya katılım için son tarih 31.08.2014 olarak belirtilmiş. 

Kampanya katılım tarihleri arasında çubuktaki kodu ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj gönderen herkes Magnum Classic, Magnum Badem, Magnum Beyaz, Magnum Antep Fıstık, Magnum Infinity, Magnum Double Çikolata, Magnum Double Karadut&Böğürtlen, Magnum Black, Magnum Pink, Magnum 25. Yıl Özel Seri Ganache&Chili ürünlerinin şifreleri ile 2 çekiliş hakkı; Magnum Mini Bademli, Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Magnum Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Magnum Mini Double, Magnum Mini Infinity, Magnum Mini Classic, Magnum Mini Pink&Black ve Magnum Mini 25. Yıl Özel Seri Classic-Ganache&Chili-Badem ürünlerinin şifreleri ile 1 çekiliş hakkı elde ediyor.

Çekiliş 06.09.2014 tarihlerinde saat 20.30’da 83.İEF (İzmir Enternasyonel Fuarı) A Blok Yeraltı Otopark Üstü Çim Alan-Kültürpark/İzmir adresinde bulunan konser alanında noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 13.09.2014 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır.

Yorum Alanı