Sabah Kuran-ı Kerim Tekrar Kampanyası - Temmuz 2014

Sabah Gazetesi Kuran-ı Kerim kampanyasını yoğun istek ve Ramazan Ayının da gelmesiyle yeniden yapıyor.
Deri kapaklı, altın varaklı ve bilgisayar hatlı Kuran-ı Kerim Sabah Gazetesi ile sadece 19 kupona geliyor. Üstelik Ramazan Bayramından önce de teslim edileceği belirtiliyor.

Kampanyaya Katılım için : 

--Promosyon Kampanyamıza Bayiler aracılığıyla katılmak isteyen okurlarımız için; Katılmış olduğunuz kampanyaya ait biriktirmiş olduğunuz ilk 3 kupon ile birlikte 28 HAZİRAN 

– 02 TEMMUZ 2014 tarihleri arasında Sabah Gazetesinde yayınlanan kupon toplama formunu doldurduktan sonra size en yakın Turkuvaz Dağıtım Yetkili Satıcısına gidip kupon toplama formunu onaylatmak suretiyle kampanyaya katılım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

--Promosyon Kampanyamıza SMS (Kısa Mesaj) Göndererek katılmak isteyen okurlarımız için; 

--Promosyon kampanyalarımıza katılım - ön kayıt işleminizi bayiye gitmeden cep telefonunuzdan SMS (Kısa Mesaj) göndererek de gerçekleştirebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj bölümüne ÜRÜN KODU, BAYİ KODU, AD, SOYAD bilgilerinizi kelimelerin arasında birer boşluk bırakarak yazın. Mesajınızı 4122' ye gönderin. Bu servis tüm operatörlerde 2 SMS / 0,80 TL olarak ücretlendirilir. 

--ÖRNEK MESAJ: 

--URUNKODU BAYIKODU AD SOYADI 

--AYRINTILAR SABAH GAZETESİNDE 

--Bayikodlarını : www.sabah.com.tr/bayiadres adresinden öğrenebilirsiniz. 

--Mesajınızda Türkçe karakter kullanmayınız. Katılım mesajınıza yanıt olarak, ürün dağıtımları başladığında ürününüzü alabileceğiniz Bayii adresi ve Bayi telefonu kısa mesaj olarak cep telefonunuza gönderilecektir. 

--Sorularınız için; 

--E-mail adresi: promosyondestek@sabah.com.tr

--Müşteri hizmetleri: 0216 554 66 70

Yorum Alanı