A101
Lenovo A369i Cep Telefonu
A101 25 Haziran 2015 Aktüel Ürünler

A101 cep telefonu furyasına devam ediyor. Her hafta farklı marka ve modellerde telefonları kampanyalı fiyatlarla satışa sunan A101 bu sefer de güzel ve uygun fiyatlı bir telefon olan Lenovo A369i cep telefonunu satışa sunuyor.


Özellikleri itibariyle biraz mütevazi bir telefon olan Lenovo A369i akıllı telefon dünyasına geçiş yapanlar için uygun olan bir cihaz.

Lenovo A369i özelliklerine değinecek olursak;

Çift Çekirdekli İşlemci
A369i’nin 1,3GHz çift çekirdekli işlemcisi sayesinde, uygulamaların açılması veya görsellerin yüklenmesi için beklemek zorunda kalmazsınız. Daha yüksek performanslı çoklu görev özelliği sayesinde daha sorunsuz ve hızlı bir akıllı telefon deneyimi yaşayacaksınız. 

 Android™ Jelly Bean
Android 4.2, Jelly Bean hızını ve sadeliğini yeni bir seviyeye taşıyor — akıllıdan da öte tamamen yeni bir kamera deneyimi, mesajlarınızı en doğru şekilde yazmanıza yardımcı olacak yeni yazma biçimi ve daha pek çok özellik... 

 4" Ekran
Daha büyük ekran sayesinde, mesajlaşırken, oyun oynarken, video seyrederken veya internette gezinirken daha iyi bir deneyim yaşayacaksınız. 

 2M Kamera
A369i’nin 2M arka kamerasıyla arkadaşlarınızın ya da ailenizin net ve renkli fotoğraf ve videolarını çekerken büyük keyif alacaksınız. 

 Çift SIM--- İş ile eğlenceyi birbirinden ayırmak istiyorsanız, Çift SIM kartı özelliği ile iki farklı telefon numarasını tek bir akıllı telefonda kullanmanın rahatlığını yaşama imkanına sahip olduğunuzu unutmayın. 

 Micro SD Depolama
4GB dahili depolama alanını 32GB kapasiteli bir Micro SD kartla genişleterek fotoğraflarınız, videolarınız ve müzik dosyalarınız için bolca depolama alanı elde edebilirsiniz. 

 WiFi Hot Spot
Dizüstü bilgisayar veya tablet gibi diğer cihazlarınız için mobil bir WiFi ağı oluşturmak için A369i'yi kullanın.

Yorum Alanı