BİM 18 Eylül 2020 Cuma Aktüel Ürünler Kataloğu Belli oldu. Bim kataloğu aktüel ürün dolu birçok sayfadan oluşuyor ve bu sayfalara sığabilecek tüm ürünler Bim müşterilerinin beğenisine sunulmuş durumda.
Siz de herkesten önce Bim 18 eylül aktüel ürünlerini öğrenmek istiyorsanız konunun devamındaki broşürleri mutlaka inceleyin.

Bim 18 eylül 2020 cuma aktüel ürünlerine bakacak olursak şu şekilde bir tablo karşımıza çıkıyor. Kataloğun ilk sayfasında bizi artık mutfakların vazgeçilmezi olan Kumtel Cam Davlumbaz ve Kumtel Cam Set Üstü Ocak yer alıyor. Fakir Vienta Blender seti de diğer bir mutfak gereksinimi. Blender seti bozulan veya artık değişim zamanı gelenler için kaçırılmaz fırsat olan ürün Bim mağazalarına sınırlı sayıda geliyor ve bulmak çok zor oluyor. Mutfak gereçleri ile devam eden Bim 18 eylül kataloğu Chef's kapaklı kavurma sacı ve 2'li tava seti ile devam ediyor. Paşabahçe,Rakle ve Lav marka ürünler de incelemeye değer ürünler olarak katalogda yerini almış.

PoloSmart elektronik ürünleri de Bim 18 eylül kataloğunun 2. sayfasında yerini almış. Bu ürünler PoloSmart yüz epilasyon cihazı, PoloSmart vakumlu siyah nokta temizleyici, PoloSmart akupunktur kalemi ve PoloSmart selülit giderici masaj aleti. Yine dikkat çeken diğer elektronik ürünler ise Philips erkek bakım seti ve Fakir Frida Saç kurutma makinesi ile Fakir cam baskül. Sayfadaki ürünler tabi ki bu kadar değil. Bim 18 eylül aktüel ürünlerini konuya eklediğimiz görsellerden rahatlıkla inceleye bilirsiniz.

Diğer ürünlere bakmaya devam edince karşımıza ABS Valizler geliyor. Orta boy ve büyük boy seçenekleri bulunan abs valizlerin fiyatları ise 99,90 ve 109 tl olarak belirlenmiş. 4 bölmeli çok amaçlı dolap ise evinde veya iş yerinde dolaba ihtiyacı olanlara hitap ediyor. Fiyatı ise 199 lira. Özellikle hanımların dikkatini çekecek olan ürünlerden 1. si ise Fakir dik durabilen süpürge, 2. si ise dikiş makinesi.

Bim 18 eylül 2020 cuma gününe ait aktüel ürünler kataloğunun 4. sayfası ise hırdavat ürünlerinden oluşuyor. Birçok uygun fiyatlı ürünü satışa sunan Bim bu ürünleri indirimli halde mağazalarına getiriyor.

Bim 25 eylül 2020 aktüel ürünler kataloğu belli olduğunda tekrara görüşmek üzere...





Yorum Alanı