Bim Market 25 eylül 2020 aktüel ürünler kataloğunun ürünleri ortaya çıktı. Herkesin büyük bir merak ile beklediği Bim kampanyaları her hafta birbirinden özel ürünler ile karşımıza çıkıyor. Yayınladığımız bu konu ile sizlerin beklentilerinize de cevap verdiğimizi umuyoruz!

Tamamen mutfak gereçlerinden oluşan sayfada Emsan 7 parça marmo granit set de bulunuyor. 20cm derin tencere, 26cm pilav tenceresi, 20cm sahan, 26 cm tava ve 30 cm dikdörtgen tepsiden oluşan set çizilmelere karşı ekstra güçlendirilmiş yanmaz yapışmaz iç ve dış granit görünümlü kaplama ile güçlendirilmiştir. Benzer diğer bir ürün ise Emsan 28 cm çelik pilav tenceresi ve Emsan 26cm çelik derin tencere olarak görülüyor.

Emsan 24 cm çelik süzgeç, Emsan yıldız kek kalıbı, Emsan 5 parça servis seti, Emsan 2 parça cam saklama kabı ve Emsan 2 parça cam tuzluk biberlik katalogdaki diğer Emsan ürünleri. Bim 25 eylül aktüel ürünleri içerisinde  iki adet de Fakir marka ürün bulunuyor. Bu ürünler Fakir Kaave ekspress Türk kahvesi makinesi ve Fakir ipli doğrayıcı.

Diğer bir Bim 25 eylül 2020 kataloğu sayfasına baktığımızda ise karşımıza Fakir Atria elektrik süpürgesi çıkıyor. 579 liralık fiyatı ile dikkat çeken ürün 2 yıl garantili olatak ve 6 taksit imkanıyla alınabilir. Ürünler o kadar çok ki yazmakla bitmeyecek gibi. O yüzden konumuza eklenen broşürlerden ilgi alanınıza giren ürünleri inceleyebilirsiniz.

Bu arada kataloğu incelemeye devam ettiğimizde Bim'in aktüel ürünler kataloğu hazırlanırken spor ve egzersiz yapanları unutmadığını da görüyoruz. Bim 25 eylül 2020 cuma aktüel ürünler kataloğu birçok spor ve egzersiz aletini ve cihazını bünyesinde barındırıyor.

Konumuza eklediğimiz katalog sayfalarından Bim'e 25 eylülde gelecek aktüel ürünleri detaylıca inceleyebilirsiniz.




Yorum Alanı