Bim 9 Ekim 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu Karşınızda...

Bim 9 ekim 2020 aktüel ürünler kataloğu bomba gibi ürünler ile geliyor. Beklediğinize değecek aktüel ürünler tasarımları ve kullanışlılığı ile dikkat çekerken fiyatı ile de cebinizi rahatlatacak. Cuma gününe ait olan katalog sayfalarını incelemeden alışverişe çıkmayın.

Bim 9 ekim 2020 kataloğu elektronik ev aletleri ile başlayıp oyuncaklar, giyisiler ve ev tekstili ürünleri ile devam ediyor. Birçok kategoride ürünleri uygun fiyata sunan Bim yine hesaplı ürünleri kataloğuna eklemiş.

Bim 9 ekim 2020 aktüellerini incelemeye başlarsak ilk karşımıza çıkan Heifer Şarjlı Kablosuz dikey süpürge çıkıyor. Sizi kablo ile uğraşmaktan kurtaracak olan Heifer Şarjlı Dikey Süpürge 899 TL fiyatla satışa sunulacak. Motor gücü 160 W olan Heifer dikey süpürge 2 kademeli çalışma hızına sahip. Ürün sizi kablo derdinden kurtardığı gibi toz torbası derdinden de kurtarıyor. Ürün toz torbasız kullanıma sahip olmakla birlikte batarya özellikleri de 22,2 V DC / 2200mA dir. Bir diğer elektronik ürün ise Tefal buharlı ütü. Ütünün fiyatı 279 TL ve kredi kartına taksitli sahip olma şansı da var. Bim 9 ekim ürünleri Fakir Şofben ile devam ediyor. Pratik kullanımı ile dikkat çeken şofben 3 kademeli kullanıma sahip. Hijyenin çok önemli olduğu günümüzde herkesin sahip olmak isteyeceği ürün ise Otomatik Sıvı El Sabunluğu. Temassız kullanım özelliği olan ürün 59,90 TL fiyat ile geliyor. Yoğurt makinesi ihtiyacı olanların kaçırmaması gereken Kiwi yoğurt makinesi 99,90 liralık fiyatıyla dikkat çekiyor. Uygun fiyatlı karnıyarık tenceresi arayanlara alternatif olabilecek Chef’s karnıyarık tenceresi 32 cm çapında ve fiyatı da 69,90 TL. Bonera ocak üstü döküm tost makinesi elektrikli tost makinesi kullanmak istemeyen Bim müşterilerine uygun gibi görünüyor. Paşabahçe kapaklı kavanoz, Tefal manuel rondo, Lav kilitli saklama kabı, Rakle tekli konseptli meşrubat bardağı ve tekli fiyat plastik ürünler ilk sayfanın aktüel ürünlerini oluşturuyor.

Bim 9 ekim aktüel ürünleri bitmek bilmiyor ve çocuklara özel ailelere güven veren bir ürünle devam ediyor. Bilicra Akıllı Çocuk Takip Saati değişik renklerde seçenekleri ile geliyor. Fiyatı 499 TL olan ürünün birçok dikkat çekici özelliği bulunuyor. Çocuğuna böyle bir ürün alıp istediği zaman çocuğuna ulaşmak isteyen ebeveynlerin incelemesi gereken ürün 2 yıl garanti ile satışa sunuluyor. Şimdiki ürün ise küçük hanımlara geliyor. Küçük kız çocuklarının mutlaka sahip olmak isteyecekleri bu ürün Oyuncak Ahşap Mutfak. Diğer bir eğlence ürünü de Pilsan Havuzlu toplu kaydırak. 149 TL fiyatla satışa sunulan ürün 6 taksitle de satın alınabilir. Dexim 10000 Mah taşınabilir şarj aleti ile telefonunuzun şarjı artık bitmeyecek. Ürünün fiyatı 49,90 TL olmakla beraber 2 farklı renk seçeneği ile geliyor.

Bim 9 ekim 2020 aktüel ürünleri minnoş minnoş hanımlara ve minnoş minnoş beylere özel ürünler ile devam ediyor. Kanz anne bebek bakım çantası, reflü yatağı, 2’li beyaz body, Kapüşonlu mont, 5’li lisanslı hastane çıkışı, 4’lü organik ağız mendili, kurmalı banyo oyuncakları, su kovası, müslin bornoz ve bebek yelekleri gibi ürünler ile devam ediyor.

Diğer Bim 9 Ekim 2020 aktüel ürünlerini konunun devamındaki broşürlerden inceleyip ne satın alacağınıza karar verebilirsiniz.




Yorum Alanı