Bim 2 ekim 2020 kataloğunu sabırsızlıkla bekleyenlere müjde olacak konumuza hoş geldiniz. Elimizden geldiğince Bim ve diğer marketlerin kataloglarını en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Sizden gelen olumlu dönüşler de bizi çok mutlu ediyor.

2 ekim 2020 cuma gününe ait olan katalogda birçok talep gören ürün mevcut. Burada size kalan broşürleri inceleyip ne alacağınıza karar vermek. Şunu hatırlatmak gerekir ki bu ürünler Bim mağazalarına çok sınırlı sayıda geliyor ve bazen bazı Bim müşterileri bulup almakta zorluk çekiyor. Bim şikayetlerinin çoğunu oluşturan genellikle broşürlerde görülen ürünlerin bulunamaması ve kalmaması.

Neyse biz Bim 2 ekim 2020 cuma kataloğunun ürünlerini yazmaya başlayalım bakalım. Hanımların genellikle daha çok ilgi göstereceğini düşündüğüm ürünler şu şekilde. Kumtel aspiratör, Kumtel mini fırın ve Akel katmer ve gözleme sacı mutfağına bu ürünleri almayı düşünenlere duyurulur. İlgi çekeceğe benzeyen bir ürün de Berlin ikili düdüklü tencere. Yapacağınız yemeğin miktarına göre küçük veya büyük tencereyi tercih etme şansı veren ürünlerin yanında her iki gövdeye uygun 1 adet düdüklü kapağı ve 1 adet cam kapak da veriliyor. Sayfanın devamında çaydanlık, bıçaklar, tabaklar, küçük mutfak gereçleri yer almakta. 

Bim 2 ekim 2020 kataloğunun bir diğer sayfası ise 8 bölmeli çift kapaklı dolap ile başlıyor ve Polosmart bluetooth hoparlör, Polosmart 30000 mAh taşınabilir şarj aleti ve Polosmart akım korumalı 3 usb girişli priz ile devam ediyor. Diğern ürünler ise avize, oyuncaklar , masa ve kitaplar olarak yer alıyor.

Bim 2 ekim 2020 aktüel ürünleri Güral porselen , Hisar, Lava, Heifer, Rakle ve Naturalove marka mutfak ürünleri ile Değişik markaların ev tekstil ürünleri ile devam ediyor.




Yorum Alanı