Bim 29 eylül 2020 salı kataloğu belli oldu ve hızlı bir şekilde de sitemizde incelemenize sunuldu. Genelde gıda ürünlerinden oluşan Bim Salı kataloğu bizi yine şaşırtmadı. Bim'de 29 eylül 2020 salı günü satışa sunulacak olan aktüel ürünleri bulabileceğiniz konumuza başlıyoruz.

Bim 29 eylül 2020 kataloğuna Ala Çiftçi bulgur çeşitleri ile başlıyoruz. Tam Tane, Şehriyeli, Esmer köftelik bulgur çeşitleri ile gelen Ala Çiftçi markası ürünlerinin fiyatı ise 4,95 TL olduğu görülüyor. Kappadokia ise 4 çeşit un ile karşımıza çıkıyor. Kızıl buğday(dinkel), siyez, kavılca, mor bugday unu çeşitlerini sunan marka fiyatı ise 9,95 TL olarak belirlemiş.

Konserve balık markası olarak bildiğimiz Dardanel bu sefer bizi şaşırtan ürünler ile karşımıza çıkıyor. Dardanel 200g sade bulgur pilavı ve vişne kompostosu 4,95 TL, Dardanel 200g zeytinyağlı ıspanak, zeytinyağlı taze fasulye ve zeytinyağlı türlü 5,95 TL, Dardanel 200 g etli nohut ve etli kuru fasulye 8,95 TL, Dardanel pastırmalı kuru fasulye, kuru patlıcan dolma, sebzeli tavuk sote ise 7,95 TL fiyatla satışa sunulacak.

Bim 29 eylül 2020 kataloğu hazırlanırken pastacılar ve şekerlemeciler de unutulmamış ve onlara özel birçok ürün broşürlere eklenmiş. Evinde sık sık pasta ve türevlerini yapanların kaçırmaması gereken ürünler Bim aktüel ürünleri ile ayağınıza kadar geliyor.

29 eylül 2020 salı gününe ait Bim Aktüel Ürünlerini konuya eklediğimiz görsellerden rahatça inceleyip ihtiyaçlarınıza karar verebilirsiniz...




Yorum Alanı