Hakmar 1 Ekim 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu İle Karşınızda...

Hakmar Express 1 ekim 2020 perşembe aktüel ürünler kataloğu Hakmar müşterileri için özel olarak hazırlanıp haftalık olarak sunulmakta. Her hafta uygun fiyatlı ürünleri satın alma şansını müşterilerine vermekte.

Hakmar 1 ekim 2020 kataloğu çeşitli ürün gruplarına ev sahipliği yapıyor. Hepsinin ortak özelliği uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler olması. Mağaza başı sınırlı stok ile satışa sunulan bu ürünler kısa sürede tükenmekte.

Hakmar'da 1 ekim günü Vivaldi düdüklü tencere 99,95 Lira fiyatla satılacak. Kapasitesi 6 litre olan ürüne taksitle de sahip olabilirsiniz. Lily 2'li balık tavası ise 57,50 TL fiyatı ile raflardaki yerini alacak. Arzum Starry el blender seti hanımların mutfaktaki en büyük yardımcısı olmak için geliyor ve fiyatı da 169,95 TL olacak. Şimdi yazacağımız ürün ise gerçekten dikkat çekici. Kiwi otomatik tuz-karabiber değirmeni paslanmaz çelik gövdeye ve seramik yüksek hassasiyetli öğütücüye sahip. Ürünün fiyatı 54,95 lira olarak belirlenmiş ve aynı zamanda bu fiyata taksit de yapılabiliyor.

Diğer Hakmar 1 ekim 2020 kataloğu ürünlerini konunun devamına eklenen broşürlerden bakabilirsiniz.



Yorum Alanı