Şok Marketleri 16 Eylül 2020 Aktüel Ürünlerini sizler için yine satışa sunuyor. Şok 16.09.2020 tarihinde müşterileri tarafından büyük rağbet göreceğine inandığı ürünleri özenerek seçmiş gibi görünüyor.

Şok Market 16 eylül çarşamba ürünleri içerisinde çocuklara, gençlere, bayanlara ve erkeklere hitap edebilecek kampanyalı ürünler yer alıyor. Peki bu ürünler nedir? Şok 16 eylül aktüel ürünleri içerisinde hangi ürünler var? Hadi inceleyelim;

Ürünlere bakınca ilk kendini gösteren ürün Everest 7" tablet oluyor. Everest tarafından 2 yıl garantili bir şekilde satışa sunulan tablet 16gb dahili hafızaya sahip. Bu hafıza istenirse SD hafıza kartlarıyla 32 gb'a kadar yükseltilebilir. Everest 7" tabletin 2100 mAH kapasitesinde bataryası bulunuyor. Bu özelliklerin yanında cihaz için önemli sayılabilecek diğer iki özellik ise çift kamerasının olması ve 1 gb ram bulunması olabilir. Fiyatına gelirsek 399 TL olduğunu ve 66,5x6 olarak 6 taksit imkanının sunulduğunu görüyoruz.

Diğer Şok 16 eylül 2020 aktüel ürünlerini incelemeye devam edelim. Kiwi blender seti, Maress çelik çaycı, Eskitme raflı ayakkabı dolabi ve Teba elektrikli plastik cezve gibi ürünler ile devam ediyor. Bu ürünlere bakınca Şok marketleri kadın müşterilerini daha çok mu düşünüyor acaba diyoruz. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. Benzer kategorideki bir diğer ürün ise 24 parça çatal-kaşık-bıçak seti. Mutfağındaki ürünleri değiştirmek isteyenlere ve çeyizini hazırlayan genç kızlara güzel bir fırsat gibi görünüyor. Çeyiz demişken kahvaltı seti olmayan çeyiz olur mu hiç? ŞOK bunu da düşünmüş ve Keramika 19 parça kahvaltı takımını da müşterilerinin beğenisine sunmuş. 304 kalite paslanmaz çelikten imal edildiği söylenen kahvaltı takımı 89,90 TL fiyatla raflardaki yerini alacak.

Şok 16.09.2020 çarşamba ürünlerinden bir diğeri ise Sinbo Cyclone elektrikli süpürge. Fiyatı 329 lira olan ürün istenirse 6 taksitle de alınabilir. S-link 32 GB metal kasa USB bellek ise 29,95 liralık fiyatı ile müşteri bekleyecek.

Şok 16 eylül 2020 aktüel ürünleri bu şekilde. Şok 23 eylül 2020 aktüel ürünleri belli olduğunda yine görüşmek üzere. Hayırlı alışverişler...


Yorum Alanı