ŞOK Market 3 Ekim 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu Belli Oldu...

Şok 3 ekim 2020 kataloğu birbirinden çekici ürünler ile karşımıza çıktı. Şok Marketleri her hafta Çarşamba günleri kampanyalı ürünler satışa sunup müşterilerinin ilgisini her daim sıcak tutmakta. Siz de bu kampanyalı fiyatlar ile kaliteli ürünlere sahip olmak istiyorsanız bu konuyu mutlaka inceleyiniz.

Şok 3 ekim 2020 aktüel ürünlerinin en başında Samsung T290 8” Tablet var. Günümüzde çocuğu okula giden ailelerin mecburen ihtiyaç duyduğu Tabletlerin birçok çeşidi bulunmakta. Herkes bütçesi izin verdiği ölçüde bir ürün almaya gayret gösteriyor. Tablet ihtiyacını doğuran nedenlerin başında tabi ki pandemi sürecinde çocukların okula gidemeyip online ders görmesidir. Online dersler internet üzerinden EBA platformu üzerinden veya Zoom uygulaması üzerinden yapılmakta. Bu sebeplerin tamamı insanların tablet almak istemesine sebep oluyor. Uygun fiyata tablet arayanlara hitap eden ürün Şok ile evin ihtiyaçları ŞOK UCUZ! Broşürü ile geliyor. Samsung T290 8” tablet fiyatı ise piyasaya göre oldukça uygun 919 TL.

Şok Market 3 ekim 2020 kataloğuna elektronik ürünler ile devam ediyoruz. Toshiba 32 GB USB Bellek 32,95 TL, Toshiba 32 GB Micro SDHC hafıza kartı ise 33,95 TL fiyatla alınabilirliği yüksek ürünlerden. Philips 10000 Mah powerbank ise şarjım çabuk bitiyor diyenlere ve tedbirli davranmak isteyenlere birebir gelecek. Garanti süresi 2 yıl olan ürünün fiyatı ise 59,90 TL olarak belirlenmiş durumda. Evinize güzellik, gözlerinize rahatlık katacak ürün ise uygun fiyatı ve estetik görüntüsü ile dikkat çeken 3 ayaklı lambader. Lambader 49,95 ve Mini abajur 29,95 TL fiyatla müşterilerin beğenisine sunulacak. Kare ahşap yanık avizenin fiyatı ise 19,95 TL.

Evinizde ihtiyaç duyup sahip olmak isteyeceğiniz diğer bir ürün de Perilla portatif gardirop. İhtiyaca göre kurulup toplanabilen ürün 99,90 TL fiyatla satılacak. Şok’ta 3 ekim günü çift kişilik nevresim takımı  99,90 TL fiyatla satışa sunulacak. Çarşafı lastikli, çift taraflı kullanabilme özelliği ve %100 pamuk olan ürün görüntüsü ve deseniyle de oldukça şık duruyor. Soğuk kış günleri gelirken evde sık sık ihtiyaç duyacağımız battaniyeler de Şok kataloğunda yerini almış. Doğalgaz faturalarının da çok kabarık geldiği ülkemizde doğalgaz kullanımına yüklenmemek için bir battaniye mutlaka bulundurmalısınız. Pamuklu tek kişilik battaniye 27,95 TL, Pamuklu çift kişilik battaniye 29,95 TL. Tekstil ürünlerinin bir diğeri de 2’li desenli yastık kılıfı. Kadın ev babeti ise 9,99 TL fiyatla satılacak.

Şok Marketleri 25 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine özel bazı indirimli ürünler de sunuyor. Bu haftaki bu indirimli ürünler Bioblas Botanic Oils Şampuan çeşitleri ve Anavarza akıllı kapak süzme çiçek balı olarak belirlenmiş.

Yorum Alanı