A101 8 Ekim 2020 Oto Bakım ve Aksesuar Ürünleri Kataloğu...

A101 8 ekim 2020 aktüel ürünleri içerisinde birçok değişik kategoride ilgi çekici ürünler mevcut. Elektronik ürünler, Oto bakım ve aksesuar ürünleri, Mutfak gereçleri, Gıda ve temizlik ürünleri ve ev tekstili kategorileri ürünleri katalogda bulabileceğimiz ürünler.

A101 8 ekim 2020 perşembe günü satışa sunulacak olan ürün gruplarından birisi de oto bakım ve aksesuar ürünleri. Günümüzde araç kullanıcılarının ihtiyaç duyabileceği birçok ürün bu katalogda yerini almış durumda. Araç kullanımında erkek egemenliği her geçen gün azalmakta ve kadım araç kullanıcıları artmakta. Bu da bayanların da artık araç bakım ve aksesuar ürünlerine ilgisinin oluşmasına ve tüketimin de artmasına sebep olmakta.

Otomobilini seven ve onunla ilgilenmekten zevk alan herkesin incelemek isteyeceği A101 8 ekim 2020 kataloğunun otomobil ürünleri sayfaları sizler için yazımızda bulunacak. Dilerseniz bu ürünleri tanımaya başlayalım. Kataoğun 1 sayfası tamamen Piranha ürünlerinden oluşuyor. Piranha Titan c type 7796 oto multimedya sistemi 549 TL fiyatla satışa sunulacak. Otomobilinde ekranlı sistem bulunmayan kişilerin ilgi göstermesi beklenen ürün araçlara teknolojik bir görünüm ve işlev katacak. Piranha 7735 oto teyp ise 109,95 TL fiyatla A101'e gelecek. Kullanışlı bir diğer ürün de Piranha dijital hava kompresörü. Aracınızın lastiği indiğinde sıkıntıya girmeden hemen havasını tamamlaya bileceğiniz ürün aynı zamanda lastik hava basıncını gösteren dijital bir göstergeye de sahip. Piranha dijital hava kompresörü sadece aracınız için değil bisiklet lastiği, top ve şişme yatak şişirmeye de yarayan başlıklarıla beraber geliyor. Araçlarınızın içinde bazen 24 V güç kaynağı yetersiz gelebiliyor ve 220 V güce ihtiyaç duyabiliyoruz. İşte bu durumda ihtiyacımız olan ürün ise Piranha araç içi 220V dönüştürücü oluyor. 

Diğer Piranha oto ürünlerini de şu şekilde sıralayabiliriz,

  • Piranha araç içi yol kayıt ve park kamerası
  • Piranha oto sürgülü kol dayama
  • Piranha 6106 FM transmitter
  • Piranha dijital lastik basınç ölçer
  • Piranha 400ml lastik tamir kiti
  • Piranha akıllı telefon ekran yansıtıcı/head-up display
  • Piranha araç içi ambiyans led aydınlatma
  • Piranha led ışıklı lastik sibop kapağı 2'li
  • Piranha animasyonlu kayar sinyal ve 3. stop ledi
  • Piranha animasyonlu bagaj altı kayar led
A101 8 ekim 2020 aktüel ürünlerinin diğer oto ürünleri sayfasında ise Piranha full hd araç yol kayıt kamerası, Piranha oto çakmak çoklayıcı+2,4 a şarj aleti, Piranha araç içi telefon tutucu, Piranha sensörlü kablosuz telefon şarj cihazı ve telefon tutucu, Piranha direksiyon kılıfı ve Piranha tek fiyat birçok oto aksesuarı bulunuyor.

Diğer ürünleri ise konumuza eklenen broşürlerden kolaylıkla inceleyip ihtiyaçlarınızı belirleye bilirsiniz.


Yorum Alanı