Bim Market 23 Ekim 2020 Kampanyaları Kataloğu Belli Oldu…

Merakla beklenen Bim Market 23 ekim 2020 Cuma aktüel ürünler kataloğu sonunda ortaya çıktı. Cuma günlerini sabırsızlıkla beklememize sebep olan Bim Aktüel Ürünleri yine beklentileri karşılayacak bir katalog ile geliyor.

Peki merakla beklenen Bim 23 ekim 2020 kataloğunda hangi ürünler var?

Bim 23 ekim 2020 kataloğunun sayfalarını çevirmeye başladığımızda en başta bizi Kiwi premium katı meyve sıkacağı karşılıyor. Kış aylarının yaklaşması ile beraber ihtiyaç duyacağımız C vitamini bildiğiniz üzere meyvelerde ve bazı sebzelerde bulunuyor. Bu meyve ve sebzeleri tüketilebilir hale dönüştürmek için çoğu aile evine katı meyve sıkacağı alıyor. Bu sayede yiyerek tüketmekte zorlandığımız veya tercih etmediğimiz meyve ve sebzeleri içilir hale getire biliyoruz. Kiwi cam kahve cezvesi ile kahve molalarınız tatlanacak. Pratik ve lezzetli kahveler hazırlamanıza imkan sağlayan ürün 99,90 TL fiyatla sizleri bekleyecek. Kiwi markası işleri kolaylaştıracak ürünler sunmaya devam ediyor ve Kiwi otomatik kahve-baharat öğütücü’ yü satışa sunuyor. Fiyatı 109 TL olacak olan ürün 50g kapasite ve 150W güce sahip.

Gelelim 23 ekim 2020 Cuma günü Bim’de satışa sunulacak Kumtel ürünlerine. Kumtel set üstü inox ocak, Kumtel elektrikli tekli ocak, Kumtel elektrikli mini quartz ısıtıcı ve Kumtel elektrikli fanlı ısıtıcı bu haftanın Bim Kumtel ürünleri olarak listelenmiş. Arnica Cylone elektrikli süpürge ise diğer bir dikkat çekici aktüel ürün. Evine elektrikli süpürge almayaı düşünenlere alternatif olabilecek ürün 499 TL fiyatla satılacak.

Bim 23 ekim 2020 kataloğunda daha birçok ürün mevcut. Bu ürünleri konumuza eklediğimiz broşürlerden detaylı bir şekilde inceleyip ne alacağınıza karar vere bilirsiniz.



Yorum Alanı