Şok Market 14 Ekim 2020 Şok Ucuz Ürünleri Belli Oldu...

Şok 14 ekim 2020 çarşamba aktüel ürünleri merakla bekleniyordu ve nihayet belli oldu. Haftanın çarşamba günlerini hesaplı alışveriş merkezi haline getiren ŞOK Marketleri yine birbirinden güzel ürünler ile müşterilerini memnun edecek.

Şok 14 ekim kataloğu Xiaomi Earbuds Basic Bluetooth Kulaklık ile başlıyor. Son zamanların popüler teknolojik ürünlerinden olan bluetooth kulaklıklar kullanım kolaylığı sebebiyle olsa gerek büyük ilgi görüyor. Şok Market'in 14 ekimde satışa sunacağı Xiaomi Earbuds Basic Bluetooth Kulaklık da bu tarz bir ürün almak isteyenlere alternatif oluşturabilecek bir ürün. Son zamanların popüler teknolojik ürünü demişken tabletler de bu konuda diğer ürünler ile yarışır hatta ilk sırayı bile alabilir. Özellikle pandemi sürecindeki online eğitimler sebebiyle tablet satışları rekor kırdı diyebiliriz. Şok Market hala tablet almamış veya uygun fiyatlı tablet arayanlara hitap edecek Alcatel 1T 10" tablet satışa sunuyor. Çok yüksek performans beklemeyenlere, uygun fiyatlı ürün arayanlara ve büyük ekran tablet arayanlara birebir gelecek ürün 649 TL fiyata sahip.

Diğer Şok 14 ekim 2020 aktüel ürünlerini konuya eklediğimiz görselden inceleyerek ne alacağınıza karar vere bilirsiniz...

Yorum Alanı