Bim Market 15 Aralık 2020 Temizlik ve Kozmetik Ürünleri

Bim 15 aralık 2020 aktüel ürünlerinden herkese merhaba.  Bim bu sefer karşımıza temizlik ve kozmetik ürünleri ile çıktı. Hanımların ilgisini epey çekecek gibi görünen ürünler yine her zaman olduğu gibi uygun fiyat garantisi ile geliyor.

Peki  Bim 15 aralık 2020 Salı günü için oluşturulan aktüel ürün broşürlerinde neler var? Hadi hep beraber bakalım;

Hanımların dikkatini çekeceğini söylediğimiz broşürlerin en başında bizi Led ampüllü makyaj aynası karşılıyor.  Ölçüleri 30x7,4x37,7cm olan aynanın fiyatı ise 49,90 TL olarak belirtilmiş. Naturalove titreşimli yüz temizleme cihazının fiyatı ise 24,90 TL. Cep boy vücut parfümü 5,95 TL, Pomelos parfümlü kolonya ise 16,90 TL fiyatıyla bulunabilecek.

Makyaj malzemelerine geçersek şu ürünler buluna bilecek. Golden Rose maskara, Crayon matte ruj, mini metalik oje, Naturalove yüz temizleme fırçası, Naturalove yeşim taşlı yüz masaj aleti, Simple pürüzsüzleştirici peeling ve inci kaplamalı far paleti.

BİM 15 Aralık 2020 Temizlik ürünleri broşürüne göz gezdirecek olursak ilk dikkatimizi çeken birçok ailenin bebekleri için tercih ettiği Jenny&Willy bebek bezleri oluyor. Uygun fiyatının yanında oldukça kaliteli olan bebek bezlerinin fiyatı ise 47,90 TL. Fairy ürünleri de Bim Salı broşüründe yer bulmuş. Fairy bulaşık makinesi tableti 89,90 TL, Sıvı bulaşık deterjanı ise 39,90 TL fiyata sahip.

Yazımızda yer veremediğimiz kozmetik ve temizlik ürünlerini konuya eklediğimiz güncel Bim broşürlerinden inceleye bilirsiniz.


Yorum Alanı