Şok Market 16 Aralık 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu Belli oldu!

Şok aktüel ürünleri takipçilerimizin aşina olacağı üzere haftanın çarşamba ve cumartesi günleri satışa sunuluyor. Bu aralar pandemi yasakları sebebiyle cumartesi satışa sunulan Şok aktüel ürünleri cuma günleri satışa sunulmaya başlandı. Bunu da hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum.

Şok 16 aralık 2020 çarşamba aktüel ürünlerine baktığımızda oldukça zengin bir ürün yelpazesi ile karşılaşıyoruz. Çeşitli kategorilerde birçok ürünü başarılı bir şekilde harmanlamış olan Şok Marketleri müşterilerinin yüzünü güldürecek gibi görünüyor. 

Şok 16 aralık ürünlerini incelemeye başladığımızda bizi birbirinden güzel mutfak gereçleri karşılıyor. Mutfağındaki ürünleri yenilemeyi düşünenlere ve çeyiz gibi hazırlıklarını yapma arefesinde olanlara ilaç gibi gelecek ürünler uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Cambu borosilikat 3'ü bir arada french press 24,95 TL fiyatla raflaedaki yerini alacak. Esse 7 parça tencere takımı da broşürün dikkat çekici ürünlerinden. Fiyatı 499 TL olan setin şık ve kullanışlı yapısı dikkatten kaçmıyor. 

Diğer Şok 16 aralık 2020 aktüel fırsat ürünlerini konumuza eklediğimiz broşürlerden detaylı şekilde inceleye bilirsiniz. Şok 23 aralık 2020 kataloğu yine en hızlı ve doğru şekilde aktuelurunler.com da olacak.


Şok 16 aralik 2020

Şok Market 16 aralık 2020





Yorum Alanı