ŞOK (4 Aralık 2020) Hafta Sonu Aktüel Ürünleri - 05.12.2020

Şok Marketleri ,Bim ve A101 Marketleri gibi düzenli periyotlarla aktüel ürünler satışa sunuyor. Şok aktüel ürünleri haftanın çarşamba ve cumartesi günleri müşterilerine sunuluyor ve büyük ilgi görüyor.

Size bu konumuzda Şok Market'e önümüzdeki cuma (4 aralık 2020) gelip satışa sunulacak aktüel ürünleri yayınlayacağız. Birçok kişinin ilgisini çekebilecek aktüel ürünler bakalım nelermiş!

Bu arada bu ürünler pandemi yasakları sebebiyle 4 aralık cuma günü satışa sunuluyor. Normalde hafta sonu dışarı çıkma yasağı olmasaydı 5 aralık cumartesi satışa sunulacaktı.

Broşüre göz atmaya başladığımızda 1. sayfanın başında bizi Atlas MP3300 benzinli jeneratör karşılıyor. 2 yıl garantili olup ücretsiz teslimat seçeneği de bulunan ürünü taksitli olarak da almanız mümkün. Fiyat olarak ise 1499 TL olduğunu görüyoruz. Yine ücretsiz teslimat ve taksit seçeneği bulunan bir başka ürün ise GoogYear Ultragrip 8 MS FP oto kış lastiği. Kış ayları gelip çatmışken otomobili olanların mutlaka sahip olması gereken ürünün adet fiyatı ise 469 TL olarak yazılmış. 

Şok 4 aralık 2020 kataloğunda Atlas marka bir ürün daha bulunuyor. Bu ürün de Atlas SK1050 50 LT Yağsız Kompresör. Teslimat ve taksit seçenekleri ile alınabilirliği artan ürün 1399 TL fiyatla müşteri bekleyecek. 

Diğer ürünleri ve bu yazdığımız ürünleri detaylı şekilde konuya eklediğimiz broşür sayfalarından inceleye bilirsiniz.


Yorum Alanı