Şok 18 Aralık 2020 Şok Ucuz Ürünleri Broşürü Belli Oldu!

Şok Market aktüel ürünleri yine tüm ihtişamı ile Şok market camlarındaki yerini aldı. Biz de hemen bu ürünleri göremeyen siz değerli takipçilerimize broşür görüntüsünü paylaşıyoruz. Şok 18.12.2020 şok ucuz ürünleri normalde cumartesi günü yani 19.12.2020 tarihinde satışa sunulacaktı. Fakat pandemi sürecindeki dışarı çıkma yasağı olduğundan bu ürünler 18 aralık cuma günü satılacak.

18 aralık 2020 Şok Ucuz ürünleri ankastre bir set ile açılışı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Bim Marketlerinde satışa sunulan ankastre set oldukça güzel ilgi görmüştü ve çoğu Bim müşterisi bu ürüne sahip olamamıştı. İşte o gün bu ürünü almak isteyip de alamayanlar için bu ankastre set yeni bir şans. Alpina 3'lü cam ankastre set Ankastre ocak, Ankastre fırın ve Ankastre davlumbaz dan oluşuyor. A sınıfı enerji sarfiyatı değerine sahip olan Alpina üçlü cam ankastre set 2 yıl garantili olarak satışa sunuluyor ve ücretsiz de kurulum istenebiliyor. Ayrıca Alpina Cam Ankastre Seti istenirse kredi kartına 6 taksitle de alınabilir. Bu setin fiyatını da 1099 TL olarak belirlemişler.

Şok 18 aralık ürünleri arasında Sinbo tost makinesi de bulunuyor. 4 tostu aynı anda yapabilecek büyüklüğe sahip olan ürün 750 W güce sahip ve fiyatı da 149 TL. Diğer bir Sinbo ürünü de 109 TL fiyata sahip olan Sinbo elektrikli ızgara. Maress elektrikli çelik çay makinesi ise 149 TL gibi uygun bir fiyatla müşteri bekleyecek. Teba elektrikli cezve ise 69,90 TL fiyata sahip. Hanımların özellikle araştırdığı ve ihtiyaç duyduğu Braun Silk-Epil 5 5780 epilasyon cihazı da 18 aralık günü satışa sunulacak gözde ürünlerden birisi.

Diğer Şok 18 aralık 2020 Şok ucuz aktüel ürünlerini konuya eklediğimiz broşürden inceleyip alacaklarınıza karar verebilirsiniz.

Yorum Alanı