Bu haftanın merakla beklenen A101 4 Şubat 2021 Aktüel kataloğu sonunda görücüye çıktı. Oldukça güzel ürünlerle dolu olan bu listeyi sizler için inceleme fırsatı bulduk işte detaylar…

Televizyon Seçenekleri Dikkat Çekiyor

İlk olarak dikkatimizi Toshiba 50" Smart Led TV çekiyor. Sadece 3.699 TL'ye sahip olabileceğiniz bu Led TV, gerçekten çok ekonomik ve başarılı bir ürün olarak dikkatleri üzerine  topluyor.

Biraz daha ekonomik bir televizyon arayışındaysanız Elton 32" Led tv de 1299 TL'ye satın alabilirsiniz. Olumlu kullanıcı yorumlarına sahip olan bu ürünün dahili uydu alıcısı olduğunu da belirtmek istiyoruz.

Televizyon konusunda son dönemlerin en çok dikkat çeken ürünü ise Samsung 55" 4K UHD Curved Crystal TV oluyor. 5699 TL'ye bu ürüne sahip olabilirsiniz. Dilerseniz internet üzerinde yer alan benzer ürünlerle de kıyaslama yapabilirsiniz. Bu ürünün daha ekonomik fiyattan satıldığını belirtmemiz gerekiyor.

Diğer Ev Ürünleri

Sadece 199,00 TL ödeyerek Singer Expert ütü sahibi olabilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir ürün olduğunu söyleyebiliriz. Bunun dışında Aprilla markası ile ön plana çıkan yüz temizleyici de yine 34,95 TL’den alıcıları ile buluşuyor.

Teknolojik ürünler bakımından oldukça geniş ürün seçeneğinin yer aldığı bir hafta olduğunu belirtmek gerekiyor. Reeder Cep Telefonu 1,699 TL, Flavel Bulaşık Makinesi 1,649 TL ve Flavel Çamaşır Makinesi 1,599 TL’den alıcıları ile buluşuyor. Şu ana kadar bu ürünleri inceleme fırsatı bulamadığımız için yorum yapamıyoruz. Sizler yorum bölümünden düşüncelerini yazabilirsiniz.

Fantom elektrikli süpürge ve Arzum midi fırın seçenekleri de bu haftanın yıldızları arasında yer alıyor.

Piranha Ürünleri

Aralıklarla olduğu gibi bu haftada A101 Aktüel kataloglarında Piranha ürünleri ile boy göstermeye devam ediyor. Kulak içi kulaklık 9,95 TL, Akıllı bileklik 59,95 TL ve Bluetooth kulaklık 44,95 TL fiyatları ile alıcıları ile buluyor. Bunun dışında smart tv akıllı kumanda 59,95 TL’den alıcılarına merhaba diyor. Bu haftanın Piranha ürünlerinin de son derece ekonomik olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Çaycı ve Miksere Dikkat

Fiyat performans aralığına baktığımız zaman Arzum Çaycı ile El mikseri diğer internet sitelerine oranla oldukça ekonomik. Üstelik camlı çay makinesi söz konusu olduğunda şu ara pek alternatifin olmadığını da belirtmek gerekiyor.

Kitaplıklı Çalışma Masası

Bu haftanın en güzel ürünlerini sona sakladım. Sadece 229,00 TL’ye kitaplığı olan bir çalışma masası alabilirsiniz. Genel 4 parça çalışma ve bilgisayar masalarının 200 tl ortalamasından satıldığını düşünecek olursak ne kadar ekonomik olduğunu sizler kendiniz gözlemleyebilirsiniz.

Mutfak Ürünleri

Salata tutucudan, desenli termosa, ananas soyucudan, narenciye sıkıcıya ve yağlığa kadar pek çok farklı mutfak ürünü de bu hafta mutfağın parlayan yıldızları arasında yer alıyor. A101 4 Şubat kataloğunun oldukça kaliteli olduğunu ve pek çok ürünü barındırması nedeniyle kesinlikle tavsiye edilir ürünler arasında yer aldığını söyleyebiliriz.









Yorum Alanı