BİM

Steelseries Arctis 1 Gaming Kulaklık

13 Ocak 2021

Bim 13 ocak 2021 aktüel ürünleri gerçekten ilgi çekici ürünler ile dolu halde geldi. Her kesimden her zevkten kişinin ihtiyacına uygun ürün bulması muhtemel Bim aktüel ürünleri kaliteyi uygun fiyata sunmaya devam ediyor.

Bim 13 ocak 2021 aktüel ürünler kataloğunun bu konuda inceleyeceğimiz ürünü Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık olacak. Oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olan ürün bir o kadar da estetik bir görüntüye ve malzeme kalitesine sahip. Oyun oynayan herkesin mutlaka sahip olmak isteyeceği ürünlerden biri de Kaliteli bir kulaklıktır. Bu sayede oyun içerisindeki hafif sesleri ve ses dalgalarını daha hızlı ve net fark edip oyundaki rakiplerinin bir adım önüne geçebilirler. İyi bir kulaklık oyun oynayan herkesin mutlaka sahip olması gereken ekipmanlardandır.

Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık Bim Mağazalarına 13 ocak çarşamba günü geliyor ve neredeyse piyasa fiyatının yarısına satışa sunuluyor. Bir de bunun üzerine peşin fiyatı olan 349 TL'ye  6 taksit imkanı da sunuluyor. Bence bu tarz bir kulaklık almayı düşünen ve araştıran varsa kaçırmasın derim.

Peki Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık için öne çıkan özellikler nedir dersek hangi cevapları buluyoruz bir bakalım. Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık evrensel 3,5mm kablolu bağlantı üzerinden PC, PS4, Xbox ve Switch dahil olmak üzere tüm oyun platformları için uygundur. Tek ödüllü Arctis hattının aynı imza sesini kullanarak size ses avantajı sağlamak için ince ama kritik sesler vurguluyor. Çıkarılabilir ClearCast gürültü önleyici mikrofon bulunuyor. Doğal ses netliği Discord sertifikalı. Mükemmel bir uyum ve uzun süreli dayanım için çelik takviyeli kafa bandı bulunuyor. Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık kulaklık frekansı 20-20000 Hz ve mikrofon frekansı 100 - 10000 Hz olarak belirtilmiş.

Yorum Alanı