Son zamanlardaki Aktüel kataloglarını incelediğim zaman, beni en heyecanlandıran kataloğun 5 şubat 2021 Bim ürünleri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Teknoloji Düşkünleri Buraya

Öncelikle oyuncu klavyesinin çok kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda sadece 79,00 TL’ye streo kulaklık da satışa sunuluyor. İnternette bir hafta önce neredeyse üç katı fiyata satın almaktan vazgeçtiğim kablosuz masaüstü şarj cihazını da merakla bekliyorum.

Bu hafta Bim’de pek çok kulaklık alıcısı ile buluşacak. Mikrofonlu kulaklıklar 10 – 80 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Bunun dışında dolap düzenlemeyi sevenler için ikili dolap içi aydınlatıcının da çok ekonomik olduğunu söyleyebiliriz.

Bu hafta yorum yapamayacağım ama hakkında bol bol olumlu yorumlar okuduğum bir diğer üründe Selfie ışığı ve telefon tutucu tripod ürünü oldu. Ne olduğu ile ilgili en ufak bir fikrim yok ama forum sitelerinde pek çok kişi bu hafta gelse de satın alsak telaşı içerisindeler.

Elektrikli Süpürge Fırsatı Bu Haftada Devam Ediyor

Arnica kalitesi ile sadece 549,00 TL fiyatla elektrik süpürgesi satın alabilirsiniz. Tabi ki elektrikli süpürge için fiyat gerçekten ekonomik. Biraz teknolojik ürünlerin fiyat grafikleri hakkında bilgi sahibiyseniz neyi kastettiğimi çok iyi bir şekilde anlarsınız. Çünkü elektrikli süpürge fiyatları ortalama olarak hiç üç haneli rakamlarda dolaşmıyor şu sıralar. Bunu da burada not almakta fayda var.

Çocuklar İçin Bim 5 Şubat 2021 Ürünleri

Masaüstü mutfak tamir seti, sevimli bloklar ve ayıcıklar, bez bebekler ve çocuklar için çıkartma kitaplarının yanı sıra oyuncak çantası satın alınabilir. Bu hafta ilk kez gördüğüm bir diğer ürünse ahşap bloklar oldu. Çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlayan pek çok oyuncağı 5 şubat tarihinde bim raflarında göreceğe benziyoruz. Ben bu haftanın aktüel kataloğunu çok beğendiğimi belirtmek isterim.

Gerek teknolojik cihazlar olsun, gerekse pratik çözümler olsun çok yerinde bir hafta olacağa benziyor.

Kesinlikle Satın Almayı Düşündüklerim

Masaüstü kablosuz şarj cihazını kaçırmamalıyım diye not aldım. Saatlere bakacağım kalitesini ve yakışıp yakışmadığını görmeden bir şey söylemem çok zor.

Mutfak Köşesinde Bim 5 Şubat 2021

Çelik çaydanlık ve Türk kahve makinesinin yanı sıra, çay makinesi ve termoslu filtre kahve makinesi dikkat çekiyor.

Bu hafta özellikle termoslu filtre kahve makinesinin erken tükeneceğini düşünüyorum. Çünkü onun fiyat aralığı da oldukça aşağıda kalmış. Bunun dışında mutfaklar için meşrubat bardakları ve kaseler var. Saklama kabı seçeneklerinin de çok ekonomik olduğunu söyleyebilirim.

En İyisini Sona Sakladım

Yine son derece ekonomik bir fiyatla Kumtel Dinamik Ankastre sete sadece 999,00 TL’den ulaşabilirsiniz. Ortalama rakamlarının bunun birkaç misli olduğunu belirtmek gerekiyor.

Bim 5 Şubat Kataloğundaki Diğer Ürünler Neler

Anti stres yastık ve nevresim takımları bu haftanın diğer dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Koltuk örtüsü, peluş halı ve mermer desenli banyo setine daha önceki haftalardan da aşinayız. Bunun dışında pomponlu ev botu eşiniz ve çocuğunuz için alınabilir. Diğer ürün seçenekleri hakkında sizlerin de yorumlarınızı merakla bekliyorum. 



Yorum Alanı