Bim Market 13 Ocak 2021 Aktüel Ürünler Kataloğu Belli Oldu...

Bim 13 ocak 2021 kataloğu kampanyalı aktüel ürünleri ile sabırsızlıkla bekleniyordu. Bu bekleyiş şu saat itibariyle son buldu ve Bim 13 ocak kataloğu sitemiz aktuelurunler.com da yerini aldı. Normalde haftanın cuma günleri satışa sunulan Bim aktüel ürünleri bu zamanlar Covid-19 yasakları sebebiyle çarşamba günleri satışa veriliyor.

Peki Bim aktüel ürünler kataloğunu incelersek hangi ürünler öne çıkıyor hemen bir bakalım isterseniz. Hisar Optima çatal-kaşık ürünleri adet olarak satışa sunulacak ve istediğiniz ürünü istediğiniz adette alma şansına sahip olacaksınız. Soley çift kişilik örtü-battaniye de hanımların ilgisini çekebilecek ürünler arasında yer alıyor. Evinde yer sıkıntısı olacaklara çözüm olabilecek ürün ise Katlanır Yatak ve fiyatı da 169 tl olarak yazılmış durumda. Bim kataloğunda ayrıca pirge ürünleri de var. Pirge şef bıçağı ve Pirge dilimleme bıçağı 49,90 tl ve 34,90 tl bedelle raflardaki yerini alacak. Kış aylarının vazgeçilmez ürünü sayılan Kumtel çift taraflı büyük ısıtıcı da Bim'de bulunabilecek.

Gelelim teknoloji ve oyun tutkunlarını cezbedecek ürünler bölümüne. Bu bölümde gerçekten çok çekici ve kaliteli ürünler yer alıyor. Başlangıcı HP Pavilion Gaming Laptop ile yapıyoruz. HP Pavilion 16a0000nt (1y7d5ea) Gaming Laptop Oyun bilgisayarı ve tasarım bilgisayarı arayanlar için harika bir alternatif olabilir. Piyasa fiyatının en 500tl altında satışa sunulacak ürünün fiyatı ise 6999 tl olarak belirlenmiş. Steelseries Arctis 1 gaming kulaklık ise 349 tl fiyata sahip olacak. Oyuncuların en büyük yardımcı ekipmanı olan mouse de unutulmamış ve Steelseries Rival 3 gaming mouse da 219 tl fiyatla kataloga eklenmiş. Şimdi bu saydığımız ürünler için eksik neyimiz kaldı diye sorsak ne dersiniz? Tabi ki bir masa! Bim bunu da atlamamış ve Proware Profesyonel oyuncu masasını da aktüel ürünleri arasına eklemiş. Son olarak Starcom grafik çizim tabletini de yazalım ve diğer ürünleri incelemeniz için sizi broşürlere yönlendirelim.

Bim 13 ocak 2021 kataloğunda yer alan bütün ürünleri yazımıza dahil ettiğimiz broşür görsellerinden detaylıca inceleyebilirsiniz...



Yorum Alanı