Bim Market 2 Şubat 2021 Kampanyalı Ürünler Kataloğu Yayında...

Bim 2 şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu ortaya çıktı ve en hızlı şekilde sizler için aktuelurunler.com sitemizde yerini aldı. Her salı günü Bim mağazalarının müşteri sayısını artıran bu ürünler uygun fiyatlar ile beğeninize sunuluyor.

Kataloğu incelemeye başladığımızda bizi birbirinden şık ve hesaplı iç giyim ürünleri karşıladığını görüyoruz. İç giyim ürünleri genel olarak kadınlara yönelik olsa da çocuklara ve erkeklere göre ürünler de bulunuyor. Diğer Bim 2 şubat 2021 kataloğu sayfasında ise gıda ürünleri yer alıyor. 

Bim 2 şubat 2021 salı gününe ait aktüel ürünleri konumuzun devamına eklenen broşürlerden inceleye bilirsiniz...

Her hafta olduğu gibi Bim aktüel ürünleri bu haftada ses getireceğe benziyor. Siz değerli misafirlerimiz için 2 Şubat 2021 Salı günü Bim Aktüel ürünlerini tek tek inceleme fırsatı bulduk. Detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz…

Giyimde Bu Hafta Neler Var

Casilli markasının pembe ağırlıklı iç giyim ve pijama setleri bu hafta raflarda yerini alacak!

Yumuşak kumaş pijama takımı sadece 54,90 TL’ye satılırken Batik Baskılı Kadın Pijama Takımı sadece 39,90 TL’ye yer alacak. Bu iki ürününde kumaş kalitesi ortalamanın çok üzerindedir. Aynı şekilde kış aylarında yumuşacık dokusu ile sizi daha rahat hissettireceğinden emin olabilirsiniz. Yine Casilli markası ile Dantelli iç giyim takımı ve ip askılı şort takımına da ulaşabileceksiniz.

İç giyimde sporcu sutyen satışı da var! Bu hafta 70 – 75 ve 80 – 85 beden sporcu sütyenler sadece 19,90 TL’den alıcılarını bekliyor.  Kız ve erkek bebekler için 9 aya kadar olan pijama takımlarını da satın alabilirsiniz. Casilli ürünlerinin ortalama kalitenin üzerinde olduğunun tekrar altını çizmek istiyorum.

Çünkü genellikle benzer ürünlerle kıyaslandığı zaman fiyatları çok daha ekonomik olmasına rağmen kalite bakımından pek çok üründen daha kaliteli olduğunun bilinmesi önemli.

Ev giyiminde peluş kadın terlik ve 10 ve 34,90 TL’den; Kuzucuk lisanslı havlu bebek çoraplar 6,95 TL’den alıcılarını bekliyor olacak. Kuzucuk çoraplarının 1 – 2 ve 3 – 4 yaş çocuklar için olduğunun altını çizelim.

Kış Rüzgarı Bim’de Devam Ediyor

Peluş sıcak su torbasına sadece 19,90 TL’den Porselen kapaklı sıcacık tutacak kupaya ise 39,90 TL’den sahip olabilirsiniz.

Ekstra Ürün Seçenekleri

Farklı desenlerde kırlent ve şekerli makyaj fırçaları da bu hafta dikkatleri üzerinde toplayan ürünler arasında yer almaktadır. Bunların dışında erkek boxer satışı da bu sene içerisinde ilk kez bu aktüel haftasında kendini gösteren ürünler arasında yer alıyor.

Antep fıstıklı Ruby Çikolata Buono kalitesi ile raflarda olacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda bir kez daha gelmişti ama o zamanda almaya fırsat bulamadığımı belirtmiştim. 2 Şubatta şansımı birkez daha deneyip tadına bakacağım.

Genellikle tüm Bim marketlerinde aynı anda tükendiği için satın almak bir hayli zorlaşabiliyor. Aynı zamanda Halley Çilekli ve Pink gofrette denenebilecek ürünler arasında dikkat çekmektedir.

Gıda Reyonu da Bu Hafta Hareketli

Saban bakliyat ürünleri bu hafta nohut, kırmızı mercimek ve pilavlık bulgur ürünlerinde, Efsane Un ise 2 kiloluk paketlerinde indirimde…

Buono ikiz çikolata ise bu hafta ilk kez raflarda yerini alacak. Daha önce ki haftalarda birkaç kez karşımıza çıkan Gofrik Antep fıslıklı gofrette (mini paketleri) 11,90 TL fiyatı ile dikkatleri üzerinde toplamakta…

Kavhve, kahve kreması, siyah ve yeşil çayın yanı sıra Jacobs Selection Filtre Kahve’de indirim var.

Sizin bu haftanın ürünleri ile ilgili yapacağınız yorumları merak etmekteyiz.



Yorum Alanı