Bim 19 şubat 2021 aktüel ürünler kataloğu belli oldu ve meraklı bekleyiş sona erdi. Elbette her zaman olduğu gibi ilgi çekici ve uygun fiyatlar ile dolu bir katalog bizi karşıladı. Çoğunlukla bayanların ilgi gösterdiği Bim aktüel ürünler kataloğu artık gençlerin de ilgisini çekmeye başladı.

PUBG Ürünleri Bim'de...

Bim 19 şubat 2021 aktüel ürünleri içerisinde gençlerin ilgisini çekecek ürünlerin başında PUBG ürünleri yer alıyor. Son zamanların popüler bilgisayar oyunu olan Pubg her yaştan bireyin ilgisini çekmekte. Bilgisayar oyunu diyoruz ama aynı zamanda cep telefonlarında ve tabletlerde de oynanan bir oyun Pubg. Bim de bu popülariteyi çok iyi takip etmiş ve oyuna özgü ürünleri satışa çıkarıyor.

Peki 19 şubat cuma günü satışa sunulacak Pubg ürünleri arasında neler var?

Bim Pubg ürünleri Oyun Seti , Strike dart atan , Revolver dart atan , Komando tüfeği ve Oyun kaskından oluşuyor. Bim Pubg ürünlerini tek çekim veya nakit alabileceğiniz gibi 6 taksitle de alabilirsiniz. 

Pubg ürünlerinin fiyatları ne kadar?

Pubg ürünlerinin fiyatı da şu şekilde ilan edilmiş. Pubg oyun seti : 119 TL , Pubg strike dart atan 44,90 TL , PUBG Revolver dart atan : 69,90 TL , Pubg komando tüfeği : 39,90 TL , Pubg oyun kaskı ise 39,90 tl fiyatla müşteri bekleyecek.

Yorum Alanı