Şok Market 5 şubat 2021 kataloğu çekici ürünleri ile bir daha karşımızda. Merakla beklenen aktüel ürünler uygun fiyat ve kaliteli ürünler ile Şok müşterilerinin beklentilerini karşılayacak gibi duruyor.

Teknoloji meraklılarına özel ürünler

Şok Philips ürünleri ile teknoloji meraklılarına heyecanlı anlar yaşatacak. Philips Game Pad , Philips RGB ışıklı oyuncu klavye ve Philips  Rgb ışıklı oyuncu mouse uygun fiyat ve taksit seçeneği ile 5 şubat günü satışa çıkarılacak.

Yaz ayları gelmeden valizlerinizi alın!

Şok 5 şubat 2021 günü satışa sunulacak aktüel ürünler arasında ABS valizler de yer alıyor. Yolculuk yapacağımızda aradığımız yardımcı ürünler arasında ilk sırada bulunan valizler bu kampanyadan tedarik edile bilir. İhtiyacınıza göre büyük, orta, küçük boy seçenekleri bulunan abs valizler renk olarak da gri ve siyah seçeneği ile geliyor.

Bu ürüne dikkat!

Covid 19 hastalığının hakimiyetini sürdürdüğü bu günlerde hijyenimize normalden çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Şok Market de bu durumu bildiğinden Kiwi otomatik köpük-dezenfektan makinesi satışa sunuyor. Temassız bir şekilde köpük veya dezenfektanı elinize sıkan cihaz 2 yıllık garantili olarak ve 6 taksit imkanıyla geliyor.


Yorum Alanı