Şok Market (2 Nisan 2021) Aktüel Ürünleri Belli Oldu...

Çoğu kişinin bildiği üzere Şok Market her hafta içi olduğu gibi hafta sonu günleri de kampanyalı indirim ürünlerini satışa sunuyor. Değişik kategorilerde belirlenip satışa sunulan bu aktüel ürünler büyük ilgi görüyor ve kısa sürede tükeniyor. Bu ürünlere sahip olmak için elinizi çabuk tutup sabah erken saatlerde Şok marketlerine gitmeniz gerekiyor.

Şok 2 nisan aktüel ürünleri spor dolu günler yaşatacak gibi görünüyor. Ebru Şallı'nın markası olan Ebruli markalı ürünler Şok 2 nisan 2021 cuma aktüelleri ile geliyor. Ebruli pilates topu, Ebruli pilates matı, Ebruli pilates çemberi ve Ebruli atlama ipi gibi ürünler pilates yapmayı düşünenlere hitap edebilir.

Akıllı saat almayı düşünen ama fiyatlarından yakınanlara müjde gibi bir ürün olan Everest Akıllı Saat 89,90 TL fiyatla geliyor. Birçok fonksiyonu bulunan Everest akıllı saat 6 taksitle de alınabilecek. Portatif mikser shake de broşürdeki ilginç ürünlerden birisi ve fiyatı da 39,95 TL olarak yazılmış. 

Broşürde bulunan diğer dikkat çekici marka ise Slazenger. Slazenger Şok 2 nisan 2021 kataloğunda erkek dryfit bisiklet yaka t-shirt, erkek spor ayakkabı, Erkek fermuarlı sweatshirt, Erkek kapri şort, Kadın tüllü tayt ve Erkek ribanalı eşofman altı ile yer alıyor.

Diğer ŞOK 2 nisan 2021 cuma aktüel ürünlerini konuya eklediğimiz broşürden inceleye bilirsiniz.

Yorum Alanı